Välj Städtjänster för hälsoinrättningar Städtjänster för hälsoinrättningar

Vårt företag är specialiserat på att erbjuda skräddarsydda städtjänster för sjukhus, vårdcentraler och medicinska kliniker, där vi placerar hälsa och säkerhet högst upp på agendan. Vi inser vikten av hög renlighet i medicinska miljöer och nödvändigheten av att säkerställa en helt steriliserad och desinficerad miljö. Vi utvecklar våra städprotokoll och processer baserat på regler och bästa praxis. Vår proaktiva approach till innovation och utveckling har möjliggjort för oss att tillhandahålla de bästa tjänsterna till våra kunder inom hälso- och sjukvårdssektorn. Vi säkerställer tillhandahållandet av högkvalitativa tjänster i enlighet med de högsta hygien- och säkerhetsstandarderna, vilket garanterar en ren och hälsosam miljö för patienter och personal på sjukhus och medicinska kliniker.

Våra tjänster för sjukhus och medicinska kliniker inkluderar:

– Städning av medicinska rum och avdelningar: Vi städar och steriliserar offentliga och privata rum samt behandlingsavdelningar och lägger särskild vikt vid platser där bakterie- och virusansamlingar är närvarande.

– Golv- och ytrengöring: Vi rengör och steriliserar golv och ytor med avancerad teknik för att säkerställa en omfattande avlägsnande av smuts och bakterier.

– Hantering av medicinskt avfall: Vi samlar in, lagrar och hanterar medicinskt avfall säkert i enlighet med hälsorelaterade och miljömässiga standarder.

– Reguljär steriliseringstjänster: Vi tillhandahåller regelbundna steriliseringstjänster med avancerad teknik för att säkerställa förebyggande av spridning av infektioner och sjukdomar.